Megrendeléssel kapcsolatos információk

A program megrendelésének menete:

  1. Le kell tölteni a megrendelő lap valamelyik formátumát. Mindkettő tartalma azonos.

    PDF formátumú megrendelő (Acrobad Reader-rel olvasható)
    DOC formátumú megrendelő (Szövegszerkesztővel olvasható, szerkeszthető)

  2. Ki kell nyomtatni a megrendelő lapot, kitölteni, és postázni vagy faxon elküldeni a megrendelési címre. Természetesen más formátumú (saját készítésű) megrendelő lapot is el lehet küldeni, csak a minta szerinti adatoknak kell rajta szerepelnie.

  3. A program készítője amennyiben szükséges egyezteti az adatokat és megrendelőn szereplő módon (ha nincs egyéb kérés) elküldi a programot.

Listaárak új megrendelés esetén

Mindegyik modul hálózati és egy felhasználós változatban is rendelkezésre áll, valamint mindegyik modulból létezik egy és több könyvtár (ellátórendszer) adatainak tárolására alkalmas változat is. Az egyes modulok külön-külön és egyben is megvásárolhatóak. Az USB portra csatlakoztatható hardverkulcs  árát a modulok ára tartalmazza. Egy programhoz több darab hardverkulcs is rendelhető (hálozatos változat). Ekkor több (hálózatba kötött) gépen lehet egyszerre használni a programrendszer moduljait. A több gépes változathoz (kiegészítő hardverkulcsok) kérjen árajánlatot!

Az itt megadott bruttó árak a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák, és az alábbi változatra érvényesek:

Katalogizáló modul:

  • Egy könyvtár dokumentumainak adatait lehet vele tárolni, egyszerre egy gépen használható, beépített egy felhasználós kereső modult is tartalmaz.

Kereső modul:

  • Egyszerre tetszőleges számú gépen használható, funkcióiban megegyezik a katalogizáló modulba beépített egy felhasználós kereső modullal.

Modulok megnevezése Bruttó ár
Katalogizáló modul (beépítettkeresőmodullal) 109.855 Ft
Kölcsönző modul 49.530 Ft
Periodika modul 27.940 Ft
Hálózati keresőmodul 48.260 Ft
Adatbázis karbantartó modul ingyenes
Internetes katalógus modul (OPAC) 38.100 Ft/év


Éves programkövetés

A programrendszerhez "éves programkövetés" is vásárolható. Ez a szolgáltatás minden modulonként nem vásárolható meg. A nyomkövetést az adott könyvtár által használt összes modulra meg kell vásárolni. (Ez alól kivétel a külön programként használható hálózati keresőmodul.) A programkövetési díj ellenében a felhasználó könyvtár az követésre előfizetett időszakban térítésmentesen hozzájuthat a követésre előfizetett modul továbbfejlesztett változataihoz. Az első évre a követési díj a megrendelő lapon is megtalálható. Hosszabb követési időszakra kérjen árajánlatot! A követési díj folyamatos fizetése esetében a második évtől kb. felére csökken a követési díj!

Verzióváltás (upgrade)

Amennyiben nincs előfizetve az éves programkövetés, de egy könyvtár át szeretne térni a legújabb programváltozatra (upgrade), akkor az áttérési díj mértéke a könyvtár által használt és az aktuális programváltozat verziószám különbségétől függ. Körülbelül kétszer annyiba fog kerülni, mintha a könyvtár előfizetett volna a programkövetésre.